Ogłoszenie

CZYTAĆ REGULAMIN CODZIENNIE, MŁODZI RYCERZE!

#1 2010-03-18 22:59:10

Maciek669

Budowniczy Wojennego Młynu - Peon

Punktów :   

kilka słów o mnie samym

może zacznę od początku, moja  przygoda z warcraftem zaczęła się dość niedawno, patrzałem przez okno, to był chyba styczeń, i naszła mnie straszliwa ochota żeby popykać w coś na kompie, gdyby nie mój kolega olek, nie było by mnie tu teraz, pożyczając mi oryginalnego warcrafta uświadomił mi, że mam już warcrafta. i chociaż to pirat w wersji angielskiej - ochoczo przystąpiłem do gry. moje pierwsze kroki były dość chwiejne i niepewne. Jednkaże już podczas mojej pierwszej potyczki z komputerem poznałem tajniki produkowania licznych jednostek, przy kilku następnych zgłębiłem możliwość ich ulepszania, z czasem zacząłem się też domyślać do czego służą poszczególne budowle. po około pięciu stoczonych bitwach okazało się że komputer wcale nie jest taki dobry. wymłuciłem go jeden do zera. i wtedy niczym żyrokopter zstąpił z nieba mój drugi kumpel - witek, zaproponował mi swoją piracką wersję warcrafta w polskim wydaniu i co najważniejsze z dodatkiem throzen throne. myślałem, że padne jak to usłyszałem, zapowiadała się niezła przygoda! chwilę później zaopatrzeni w garene  pykaliśmy już wspólnie z chłopakami przez neta. świat warcrafta na tyle zawrócił nam w głowach, że momentami graliśmy nawet dwa pojedynki dziennie. z tego zamiłowania powstał nasz klan - badziaki, do którego należy jeszcze wcześniej nie wspomniany antek. nie chwaląc się mam na swoim koncie już z 6 godzin przegranych w warcrafta. rasa którą szczególnie sobie upodobałem to jest horda, a moja ulubiona jednostka to jest peon (lubię się nimi bunkrować). moja taktyka nie jest jeszcze dopracowana, ale raczej stawiam na defensywę miasta, rzadko ruszam się z bazy. to chyba tyle..
MY TNIEMY DALEJ. POZDRO!

DAS DINGO CZŁEKU

#2 2010-03-18 23:26:49

agast

Administrator

Punktów :   

Re: kilka słów o mnie samym

No ładnie pojechałeś po bandzie. Tak więc teraz ja !
Powiedzmy już sobie, że jestem Clan Leaderem klanu Badziaki. Może troche przesadzam, ale dobra nieważne.... Moja przygoda z Warcraftem 3 zaczęła się ok. 3 lat temu. Muszę się przynać, że bałem sie bardzo zagrać po sieci- nie wiedziałem, czy dam rade pokonać kogokolwiek, no i te wirusy..... Nigdy nie wiadomo, kto siedzi przed drugim monitorem. Cała ta głupia sytuacja znalazła wyjście! Dzięki, dzięki, twórcy Gareny ! Dzięki waszemu zaangażowaniu w tworzenie waszego programiku mogę bez strachu grać po sieci lokalnej z moim kumplami w Warcraft 3 !! Matura tuż tuż, ale na szczęście znajdzie sie chwilka w dniu na popykanie w Warcrafta. No zapowiada się, że klanik się rozrasta, niedługo zaszczycą nasz klan nowi towarzysze: Adi i Cyryl. Super gostki, nie zalewam !
No a tak to lubie jeszcze muzyke, sport, w szczególności sporty drużynowe, często oglądam zawody Starcrafta w Korei. Lubie też gotowanie, i lubie mieć porządek w pokoju. Porządek musi być ! No, jeszcze coś o samym Warcrafcie. Jeśli jeszcze nie wiecie, to moja ulubiona rasa to są Undead ( umarlaki ), a ulubiona jednostka to jest oczywiście jedyna postać w grze, która potrafi skonstruować Wojenny Młyn- jest to oczywiście Peon. WORK WORK !!

Oddam krew za Nergula!

#3 2010-03-19 00:20:40

wito91

Humanista

Punktów :   

kiedy się zaczęła moja wielka przygoda z warcraftem 3? hmm  trzeba by się przenieść do czasów kiedy jeszcze chdziłemn do szkoły podstawowej. pierwszą styczność w warcraft 3 miałem kiedy poszedłem z moim kolegą konradem "kongo" do kafejki internetowej w podkowie leśnej. kongo zaproponował mi żeby zagrać w warcrafta bo cały czas nie można było katować w cs'a.było to piękny pogodny i wakacyjny dzień. zgodziłem się chociasz wiedziałem że potyczka nie będzie łatwa ponieważ kongo już grał w tą cudowną gre a ja byłem noobem. zapłaciliśmy 3 zł za godzinę gry. była to najlepsza godzina w moim życiu jeszcze nigdy się tak dobrze nie bawiłem jak tamtego dnia. zapamiętam go do końca sowjego życia i będe opowiałdał o nim dzieciom i wnukom. tak więc zaczeliśmy grać. kongo grał ud a ja ludźmi(i tak już do dziś mi zostało lubie grać ludzimi bo są tacy ludźcy a nie jaieś tam trupy brzydkie jakieś).rozgrywka była fascynująca od tej chwili wiedziałem co chce w życiu robić chce być no life i grać w warcrafta 3!!!!!!!!!!!. tak to było coś ten niepowtarzalny kilmat gry powoduje że czuje się jak prawdziwy wojownik walczący z plagą nieumarłych. gdyby nie kongo to pewnie bym dziś nie grał w warcrafta. dzięki bogu że nie było tego dnia więcej ludzi bo pewnie byśmy grali z nimi w cs'a. wracając do naszego meczu 1vs1 graliśmy chyba na planszy "zatoka przemytników" kiedy odważyłem się zająć drugą kopalnie złota okazało się ze kongo zają je już wszystkie. odbiłem mu jedną ale nie osiadłem na lałrach postanowiłem zaatakować miałem jeszcze w zapasie gryfy którymi zatakowałem go od tyłu. po około 5 minutach ekstytuhjącej walki WYGRAŁEM nie wieżyłem z począdku ale gdy poziom adrenaliny spadł w moim organizmie uświadomiłem sobie że wygrałem. tak to był początek mojej przygody z warcraftem niesamowite przezycie. obecnie zajmuje się ogólnie "gejmingiem"  czyli ogólnym rżnięciem  w gry na kompie chodzę także do liceum jestem on life i interesuje się graniem na komputerze. jestem bardzo zaszczycony że moge być członkiem tego klanu. agast zapomniał dodać że gramy także rówmnież w supreme commander. szukamy ludzi którzy chcieli by połoić w bg2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#4 2010-03-19 15:06:04

AreoAnti

Peon Badziak

Punktów :   

Tak więc (nie zaczyna się zdania, a tym bardziej wypowiedzi od "tak więc") moja przygoda z tą niesamowitą grą zaczęła się gdy miałem 19 lat. Była to zima roku 2010, okres przedmaturalny. Siedziałem właśnie przed zeszytem od matematyki, gdy mój przyjaciel Maciek669 wysłał mi wiadomość przez GG. Zapytał się, czy nie miałbym ochoty pograć w warcrafta. "No Jasne" - odpowiedziałem i tak to się zaczęło. Osobiście nigdy przedtem nie miałem styczności z tą grą. Zawszę preferowałem grę "Starcraft". Obecnie staram się przekonać do niej niektórych członków klanu. Muszę jeszcze tylko wręczyć każdemu kopię tej świetnej gry i kto wie - może nasz klan poszerzy działalność. Jeśli chodzi o Warcrafta, moją ulubioną rasą są orkowie. Tylko nimi udało mi się wybudować wszystkie budynki, zanim zostałem pokonany. Myślę, że to nie liche osiągnięcie.
Inne gry w jakie aktualnie gram to: Borderlands, Call of Duty 4, Music Chalenge na facebooku. Na śniadanie lubię kanapki z pastą jajeczną a mój ulubiony przedmiot w szkole to WOK. Lubię też psy, krewetki i Bękarty Wojny. To chyba tyle.
Do zobaczenia w Azeroth.

#5 2010-03-25 23:31:17

lóbie_hemie

Budowniczy Wojennego Młynu - Peon

Punktów :   

hói nigdy nie grałem na kompie i nie będe grał, Pierdoli mnie to. Wole np iść sobie wyklarować cieniasa z zalegających weń kiepów i papierów z makdonalda!!!!!
w wolnych chwilach oglądam wypierdziane beeemki na allegro w nadzieji że kiedyś sobie taką kupie. póki co latam czinkłaczento w holednerskim gazie i czuje ,że żyję. ELO

#6 2010-05-17 17:25:59

ufo

Kadet

Punktów :   

gram elfami. dziękuję.

#7 2010-05-17 23:12:36

wito91

Humanista

Punktów :   

UFO czy my się znamy chyba że ja sobie czegoś nie przypominam?

#8 2010-05-24 23:55:24

agast

Administrator

Punktów :   

To jest pogromca zła, rycerz Czyśćca - Jacek Jaśkiewicz

Oddam krew za Nergula!

Stopka forum

RSS